14. maaliskuuta 2010

Maahanmuuttajan paratiisi?

"Tämä on tositarina suomalaisesta arjesta: Isä tuo itkevän pikkupoikansa päiväkodin johtajan puheille. ”Poikani kunniaa on loukattu hänen sukunsa edessä”, isä sanoo. Poika on kertonut isälleen päiväkodin arjesta.
”Poikaani ei saa nukuttaa kerrossängyssä, jonka yläpetillä tai viereisessä vuoteessa on tyttö”. Isä vaatii uskontoonsa ja kulttuuriinsa vedoten, että suomalaistytöt on eristettävä oikeauskoisista pojista.
Koska tarina on Suomesta, päiväkodin henkilökunta eristää suomalaistytöt maahanmuuttajapojista. Samassa päiväkodissa opetetaan, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja kaikkia tulee kohdella yhdenvertaisesti. Tämä perustuu tasa-arvolakiin ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen."


Näin alkaa 09.03.2010 Vantaan Sanomien verkkosivuilla julkaistu A.-P. Pietilän kolumni, joka käsittelee tyttöjen alistamista ja eriarvoisuutta. Kun luin kyseisen kolumnin sisälläni kihisi puhdas viha. Vihani ei kohdistunut kolumnissa mainittuihin etnisen vähemmistön edustajiin, vaan täysin kolumnissa mainitun päiväkodin johtajaan ja työntekijöihin.
Kuinka kukaan suomalaisuutta edes hiemankaan kunnioittava kansalainen voi suostua moisiin maahanmuuttaja-isän vaatimuksiin? En voi käsittää tätä yhtään. Mieleeni tulee vain edesmenneen Aki Sirkesalon laulun sanat: "Annoin pikkusormen,se vei koko käden...". Mielestäni tuohon kiteytyy asian ydin. Annetaan koko ajan pieniä myönnytyksiä vähemmistöille, koska pelätään oikeustoimia ja syytteitä.Ikävää tästä tekee se, että näistä "yksittäisistä" myönnytyksistä on tullut valtakunnallinen tapa ellei jopa toiminta-ohje. Miksi ei uskalleta sanoa ei vaan ollaan toistuvasti rähmällään ja nöyristellään maahanmuuttajien edessä?


No mitä olisi tapahtunut, jos maahanmuuttaja-isän vaatimukseen ei olisi suostuttu? Suurella todennäköisyydellä kyseistä päiväkotia olisi syytetty rasismista tai syrjinnästä, ehkä jopa uskonrauhan rikkomisesta.Mutta kuka olisi syyttäjä?Media ja miellyttäjäpoliitikot. En näe,että suurinta meteliä olisi nostettu maahanmuuttajien taholta vaan barrikaadeille nousisivat median yli-innokkaat "kukkahattutädit" ja "hys-hys-poliitikot", joille kaikki maahanmuuttajiin kohdistettu kritiikki on yhtä kuin rasismi.


Eikö meidän pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja rakentaa yhteistä kestävää suomalaista yhteiskuntaa, eikä Yhdistettyjen Maahanmuuttajien Kansakuntaa? Miksei suomalaisen yhteiskunnan yhtenä osana voisi olla toimiva maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikka? Siksi, koska tällä hetkellä päättävien elinten johtopalleilla istuu henkilöitä, joiden maailmankatsomus pohjautuu miellyttämisen tarpeeseen.


Kolumnista poimittu:

"Kellään ei ole erioikeuksia uskontonsa tai ihonvärinsä vuoksi, eikä ketään tulee syrjiä uskonnon, kulttuurin tai ihonvärin perusteella. Tämä perustuu lakiin syrjinnän kieltämisestä.
Koska tarina on Suomesta, päiväkodinohjaajat hyväksyvät maahanmuuttajien erioikeudet. Oikeauskoisia poikia kohdellaan päiväkodeissa jo pienestä pitäen etuoikeutettuina. Naisten alistaminen alkaa jo kapaloiässä, Suomessa. Mitä sanovat lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt?"


En ymmärrä,millä perusteella suomalaistyttöjen eristys on tehty? Haluaisin ihan aikuisten oikeasti nähdä sen lakiin perustuvan ohjeen,jolla kys. syrjinnän ja eriarvoiseen asemaan saattamisen saa suorittaa. Vai oliko tämä taas sitä "positiivista erityiskohtelua"? Luulenpa, että lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt eivät sano mitään tai, jos sanovatkin, se ei johda yhtään mihinkään.Asia ei saa edes pahoittelua ja syvää järkytystä osakseen maamme pääministeriltä Matti Vanhaselta, koska Matilla on suurempia huolia, kuten uuden maitokaupan löytäminen.
Ihmetystä herättää myös se, että maamme kuuluisin tasa-arvovaatija, feministi,Tasavallan Presidentti Tarja Halonen ei saarnaa asian tärkeydestä ja vakavuudesta, ehkä koko-kansan Tarjan voimat ehtyivät Vancouverin lehtereillä tuuletellessa?
Kolumnista edelleen:


"Joukko kantaväestöön kuuluvia vanhempia valmistelee kantelua tasa-arvovaltuutetulle lastensa laittomasta kohtelusta päiväkodissa. Jos tuomioita joskus jaetaan, rangaistuksen saavat päiväkodin työntekijät, eivät oikeauskoisten isät.
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors, oikeusministeri Tuija Brax ja tasa-arvoministeri Stefan Wallin ovat tietoisia tapahtumista suomalaisissa päiväkodeissa."


Juurikin näin. Ministerit ovat kyllä tietoisia, mitä maassa tapahtuu, mutta silmien eteen on nostettu vaaleanpunaiset lasit, joiden takaa Suomi näyttää täydelliseltä ja tasa-arvoiselta valtiolta, jossa vallitsee rauha ja yksimielisyys humaanista maahanmuuttopolitiikasta. Yritä siinä sitten huutaa apua ja oikeutta, kun korkein päätäntävalta polttaa rauhanpiipussaan valtaväestön oikeuksia ja ihmisarvoa ruohon seassa.


KIITOS JA ANTEEKSI,
ISÄ LIEKKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI ASIATTOMUUKSIA, KIITOS!